Wij bestaan 10 jaar!

Uitnodiging 10-jarig jubileum

Vanaf 2009 staat hulpdienst In-Zicht klaar voor mensen in financiële en materiële nood die geen beroep (meer) kunnen doen op een vangnet. We willen het 10-jarig jubileum op donderdag 28 maart feestelijk
markeren met een mini-symposium en een netwerkborrel. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We ontvangen u graag als gast in De Kubus, onze nieuwe locatie aan het Spanjaardsgoed 5a in Veenendaal.


Het thema van het mini-symposium is “Kostbaar…… en zo kwetsbaar!”. Hiermee willen we onze doelgroep centraal stellen en het belang van een transparant en open speelveld onderstrepen. Aansluitend is er een feestelijke netwerkborrel om elkaar te ontmoeten, te spreken en te inspireren!


In verband met de catering tijdens het mini-symposium en de netwerkborrel vernemen we graag of u bij ons jubileum aanwezig kunt zijn. U kunt uw aanwezig tot en met donderdag 21 maart doorgeven met
een email aan secretaris@hulpdienstinzicht.nl.

Volg ons ook op social media

 

Stichting Hulpdienst In-Zicht

Spanjaardsgoed 5a

3901 HC Veenendaal

contact_phone +31(0)6 38255710

contact_mail info@hulpdienstinzicht.nl

© Stichting Hulpdienst In-Zicht

Hulpdienst In-Zicht helpt mensen die geen beroep kunnen doen op een vangnet. Heeft u hulp nodig? Ons professionele team staat voor u klaar.

Mede mogelijkgemaakt door: