Tijdelijke stopzetting inloopspreekuren

Aangepaste openingstijden tot 1 Juni

Op donderdag 12 maart heeft de Nederlandse regering extra maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het COVID-19 virus zo veel mogelijk te beperken. Bij stichting Hulpdienst In-Zicht staat de veiligheid van onze cliƫnten en medewerkers voorop, en we sluiten ons daarom aan bij het advies van het RIVM en het advies om ook de sociale contacten in sterk te verminderen . Dit houdt concreet in dat per direct de inloopspreekuren van Hulpdienst In-Zicht tot 1 Juni niet door zullen gaan.

Via de telefoon en per e-mail zal Hulpdienst In-Zicht vanzelfsprekend wel bereikbaar zijn en voor urgente situaties zal per geval een afweging gemaakt worden hoe deze zal worden afgehandeld. We zullen daarom wel werken met een beperkte kantoorbezetting en alleen op afspraak cliƫnten ontvangen in De Kubus.

We realiseren ons dat dit juist valt in een drukke periode van belastingaangifte maar vragen jullie begrip voor dit besluit. Ook zullen we onze maatschappelijke partners op de hoogte brengen van deze tijdelijke stopzetting van de inloopspreekuren en de tijdelijke aanpassing van onze werkwijze.

We hopen dat de maatregelen van korte duur zullen zijn en we snel weer onze volledige dienstverlening kunnen aanbieden.

Volg ons ook op social media

 

Stichting Hulpdienst In-Zicht

Spanjaardsgoed 5a

3901 HC Veenendaal

contact_phone +31(0)6 38255710

contact_mail info@hulpdienstinzicht.nl

© Stichting Hulpdienst In-Zicht

Hulpdienst In-Zicht helpt mensen die geen beroep kunnen doen op een vangnet. Heeft u hulp nodig? Ons professionele team staat voor u klaar.

Mede mogelijkgemaakt door: