Nieuws van de Hulpdienst

12/11/2021

In: Nieuws,Nieuwsberichten Door: admin

Aangepaste openingstijden tot 3 December

Op Vrijdag 12 November heeft de Nederlandse regering extra maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het COVID-19 virus zo veel mogelijk te beperken. Bij stichting Hulpdienst In-Zicht staat de veiligheid van onze cliënten en medewerkers voorop, en we sluiten ons daarom aan bij het advies van het RIVM en het advies om ook de sociale contacten in sterk te verminderen . Dit houdt concreet in dat per direct de inloopspreekuren van Hulpdienst In-Zicht tot ten minste 3 December niet door zullen gaan.

Via de telefoon en per e-mail zal Hulpdienst In-Zicht vanzelfsprekend wel bereikbaar zijn en voor urgente situaties zal per geval een afweging gemaakt worden hoe deze zal worden afgehandeld. We zullen daarom wel werken met een beperkte kantoorbezetting en alleen op afspraak cliënten ontvangen in De Kubus.

We realiseren ons dat dit juist valt in een drukke periode maar vragen jullie begrip voor dit besluit. Ook zullen we onze maatschappelijke partners op de hoogte brengen van deze tijdelijke stopzetting van de inloopspreekuren en de tijdelijke aanpassing van onze werkwijze.

We hopen dat de maatregelen van korte duur zullen zijn en we snel weer onze volledige dienstverlening kunnen aanbieden.


29/02/2020

In: Nieuwsberichten Door: admin

Goede doelen worden ondersteund door Rotaryclub Veenendaal

(Bron: Rijnpost 25-2-2019)

Ook onze stichting was een van de stichtingen die door Rotary een cheque kreeg uitgereikt. Vrijdag 28 februari gaf Stichting Hulpdienst In-Zicht een presentatie bij Rotaryclub Veenendaal over hoe zij mensen in Veenendaal en omgeving ondersteunen die in financiële en materiële nood verkeren omdat zij geen beroep (meer) kunnen doen op een vangnet.


20/02/2019

In: Nieuwsberichten Door: admin

Vanaf 2009 staat hulpdienst In-Zicht klaar voor mensen in financiële en materiële nood die geen beroep (meer) kunnen doen op een vangnet.

We hebben het 10-jarig jubileum op donderdag 28 maart feestelijk
gemarkeerd met een mini-symposium en een netwerkborrel. Velen waren hierbij aanwezig als gast in De Kubus, onze nieuwe locatie aan het Spanjaardsgoed 5a in Veenendaal.

Het thema van het mini-symposium was “Kostbaar…… en zo kwetsbaar!”. Hiermee wilden we onze doelgroep centraal stellen.


Volg ons ook op social media

 

Stichting Hulpdienst In-Zicht

Spanjaardsgoed 5a

3901HC Veenendaal

contact_phone +31(0)6 38255710

contact_mail [email protected]

© Stichting Hulpdienst In-Zicht

Hulpdienst In-Zicht helpt mensen die geen beroep kunnen doen op een vangnet. Heeft u hulp nodig? Ons professionele team staat voor u klaar.

Mede mogelijkgemaakt door: