Nieuws van de Hulpdienst

20/02/2019

In: Nieuwsberichten Door: admin

Uitnodiging 10-jarig jubileum

Vanaf 2009 staat hulpdienst In-Zicht klaar voor mensen in financiële en materiële nood die geen beroep (meer) kunnen doen op een vangnet. We willen het 10-jarig jubileum op donderdag 28 maart feestelijk
markeren met een mini-symposium en een netwerkborrel. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We ontvangen u graag als gast in De Kubus, onze nieuwe locatie aan het Spanjaardsgoed 5a in Veenendaal.


Het thema van het mini-symposium is “Kostbaar…… en zo kwetsbaar!”. Hiermee willen we onze doelgroep centraal stellen en het belang van een transparant en open speelveld onderstrepen. Aansluitend is er een feestelijke netwerkborrel om elkaar te ontmoeten, te spreken en te inspireren!


In verband met de catering tijdens het mini-symposium en de netwerkborrel vernemen we graag of u bij ons jubileum aanwezig kunt zijn. U kunt uw aanwezig tot en met donderdag 21 maart doorgeven met
een email aan secretaris@hulpdienstinzicht.nl.


19/03/2017

In: Nieuwsberichten Door: admin

Tijdens de inloopspreekuren overdag kan men gewoon binnenlopen voor een intake-gesprek.

Men kan ook een afspraak maken. Gebruik bij verzoeken om afspraak voor intake-gesprek bij voorkeur altijd e-mail. Op donderdagavond werken wij alleen op afspraak. Men kan met medewerkers die een specifiek dossier doen die avonden op kantoor afspreken. De dienst is alleen tijdens de spreekuren telefonisch bereikbaar.


24/10/2015

In: Nieuwsberichten Door: admin

Wij zoeken vrijwilligers!

De hulpvragen zijn ook in 2018 sterk toegenomen.

Hulpdienst In-Zicht is daarom op zoek naar vrijwilligers die de spreekuren kunnen versterken.
Bijv. voor werkzaamheden als algemene klantmanager, schuldhulpconsulent als voor andere specifieke taken. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een informatief gesprek.
Met een paar uur tijdbesteding kan men al veel betekenen.

 

Bent u overdag niet beschikbaar voor vrijwilligerswerk maar wel in de avonden dan is de donderdagavond interessant ons team te komen versterken.

 

Heeft u interesse, stuur dan een e-mail met mogelijk uw CV aan info@hulpdienstinzicht.nl om een afspraak te maken voor een informatief gesprek.


Volg ons ook op social media

 

Stichting Hulpdienst In-Zicht

Spanjaardsgoed 5a

3901HC Veenendaal

contact_phone +31(0)6 38255710

contact_mail info@hulpdienstinzicht.nl

© Stichting Hulpdienst In-Zicht

Hulpdienst In-Zicht helpt mensen die geen beroep kunnen doen op een vangnet. Heeft u hulp nodig? Ons professionele team staat voor u klaar.

Mede mogelijkgemaakt door: