Nieuws van de Hulpdienst

07/12/2018

In: Nieuwsberichten Door: Peter van der Steen

Eind december zal het kantoor verhuizen.

We zijn gesloten van 21 december 2018 tot 7 januari 2019.


19/03/2017

In: Nieuwsberichten Door: admin

Tijdens de inloopspreekuren overdag kan men gewoon binnenlopen voor een intake-gesprek.

Men kan ook een afspraak maken. Gebruik bij verzoeken om afspraak voor intake-gesprek bij voorkeur altijd e-mail. Op donderdagavond werken wij alleen op afspraak. Men kan met medewerkers die een specifiek dossier doen die avonden op kantoor afspreken. De dienst is alleen tijdens de spreekuren telefonisch bereikbaar.


13/03/2017

In: Persberichten Door: admin

Hulpdienst In-Zicht breidt spreekuur uit

Hulpdienst In-Zicht Hulpdienst In-Zicht biedt concrete hulp aan mensen in de Veenendaalse samenleving, die geen of een beperkt sociaal/diaconaal vangnet hebben.

De hulpdienst is in 2008 vanuit de Bethelkerk in Veenendaal gestart met de behandeling van 20 hulpvragen. Dit aantal steeg al snel naar meer dan 400 hulpvragen per jaar. En het groeit nog steeds. Een eveneens snel groeiend aantal vrijwilligers uit een brede achterban geeft invulling aan de uiteenlopende ondersteuning die de Hulpdienst biedt. Binnenkort wordt Hulpdienst In-Zicht een interkerkelijke stichting die nauwe banden met het Diaconaal Platform Veenendaal zal onderhouden.
 

 Download persbericht


Volg ons ook op social media

 

Stichting Hulpdienst In-Zicht

Markt 10

3901DN Veenendaal

contact_phone +31(0)6 38255710

contact_mail info@hulpdienstinzicht.nl

© Stichting Hulpdienst In-Zicht

Hulpdienst In-Zicht helpt mensen die geen beroep kunnen doen op een vangnet. Heeft u hulp nodig? Ons professionele team staat voor u klaar.

Mede mogelijkgemaakt door: